Apollo Kino ja kogupere meelelahutuskeskus Super Skypark avavad koostöös Baltikumi ainulaadse meelahutuskeskuse Apollo Skypark „Domina Shopping“ keskuses, Riias

Neljapäeval, 14. aprillil avab Eesti suurim kinokett koostöös Super Skyparkiga ainulaadse meelelahutuskeskuse Apollo Skypark „Domina Shopping“ kaubanduskeskuses, Riias.

Meil on siiras heameel teatada, et lisaks Apollo Kino Akropolisele ja Apollo Kino Plazale saame nüüd Lätis avada juba oma kolmanda Apollo Kino koostöös Super Skyparkiga,” rõõmustab Apollo Kino Baltikumi tegevjuht Kadri Ärm, kelle sõnul on tegu väga ainulaadse kontseptsiooniga Baltikumis, kus kino ja batuudi- ning mängukeskus on ühendanud jõud, et luua terviklik meelelahutusmaailm kogu perele.  

Apollo Skyparkis on 3 kinosaali ja kokku ca 200 mugavat kinotooli, mille hulgas on ka Apollo Kino klientide lemmikud – paarisdiivanid. Ülimugavad paarisdiivanid sobivad perekeskusele kohaselt suurepäraselt koos kaaslasega filmi nautimiseks, pakkudes kinosaalis kodudiivani mugavust. Apollo Skyparki aktiivse meelelahutuse osa on veelgi suurem, 6000 ruutmeetri suurune batuudi- ja mängukeskus koos buffee-pererestoraniga, pakub tegevust terveks päevaks. Lisaks on hulgaliselt peoruume meeleoluka sünnipäeva pidamiseks.  

Uue kinokeskuse kinokava puhul hakkame järgima just selle meelelahutuskoha sihtgrupi eripärast tulenevat kinokava – rohkem animatsioone ja perekeskset vaatamist, kindlasti nii läti- kui venekeelsele elanikkonnale,” tutvustab Ärm. Nagu kõikides Apollo kinodes, saavad ka Apollo Kino Domina kinosaalid olema varustatud tipptasemel kinotehnikaga, mis muudab filmielamuse uskumatult reaalseks.  

Apollo Skyparki aktiivse meelelahutuse vägevaimaks osaks on Euroopa suurimad batuudiareenid. Pikad batuudirajad, erineva kõrgusega hüppepukid ja suured svammibasseinid on saanud täiendust interaktiivsete batuudimängude, dodgeball väljakute, batuudikorvpalli ja AeroStrike duell-korvpalli ning kiirus- ja osavusmängude näol. Super Skyparki atraktsioonide hulka kuulub muidugi põrkeautode areen, tohutusuur ronimislinnak rohkete liutorude ja järskude 9-meetriste liumägedega, väikelasteala pehmete klotside ja eakohaste tegevustega võimaldab ka pere kõige väiksematel aktiivsest meelelahutusest osa saada.  

Võrreldes Tallinnas asuva Super Skyparkiga oleme teinud mitu olulist uuendust – batuudiareeni suurendamine on vaid üks neist. Oleme juurde loonud eraldi väikelaste batuudiala, et väiksematel oleks turvaline hüpata ilma suurematele jalgu jäämata. Oleme juurde toonud senisest rohkem interaktiivseid mänge. Riia keskuse batuudiareenidel on lausa 4 ValoJumpi atraktsiooni – hüppajatel on võimalus mängida kohapeal üksi või paaris videomängus, lisaks saab osaleda maailmas reaalajas toimuvatel turniiridel,“ selgitab Super Skypark juhatuse liige Alar Kajari

„Oleme seda hetke kaua oodanud ja lõpuks on see käes – „Domina Shoppingus“ on avatud Baltikumi suurim sisemeelelahutuskeskus „Apollo Skypark“, avaldab heameelt „Domina Shopping“ keskuse tegevdirektor Dina Bunce. Uues meelelahutuskeskuses on loodud laialdane valik tegevusi igale sihtrühmale. Olgu selleks lastega pered, noored või täiskasvanud - tegevusi leidub mitmeks tunniks ja kõigile, lisab Bunce. Domina Shopping kui täiskontseptsiooniga kaubanduskeskus ootab nüüdsest külastajaid mitte ainult Lätist, vaid ka Eestist ja Leedust. 

Eesti suurim kinokett Apollo Kino omab kinosid Tallinnas, Tartus, Pärnus, Saaremaal, Narvas ja Jõhvis, mahutades 39 saalis ligi 5800 filmihuvilist. 2019. aastal avas Apollo Kino esimesed kinod ka Lätis ja Leedus, omades tänaseks Lätis 3 ja Leedus 2 kino.

Previous

Heategevusliku kontserdi Slava Ukraini raames koguti üle 690 000 euro Ukraina heaks

Next

MM Grupp ostis Tallinnas Coca-Cola Plaza kino

Share this article